Skip to content

Zamislite razliku. Verujte u “zašto”. Napravite iskorak uz pomoć tehnologije. Zasijajte.

Kreativni ljudi imaju moć da promene svet oko sebe.

Istražite mogućnosti.

Da li te ovo podseća na tebe?

Želiš da otključaš neograničene mogućnosti tehnologije. Otvorenog si uma, inovativan si, preduzetničkog si duha i spreman da daš sve od sebe. Želiš da sarađuješ sa najvećim talentima, na projektima sa svrhom, koji odišu jakom energijom i imaju snažan uticaj.

Pomozite nam da oživimo kreativne tehnologije, postajući podrška u transformaciji biznisa naših klijenta. Pridružite nam se

Pridružite nam se.

Multidisciplinirani pristup sa međunarodnim mogućnostima

Pridružite se našem multidisciplinarnom timu Cloud-eskperata, dizajnera, biznis konsultanata, security-eksperata, inženjera, programera i drugih izvanrednih talenata, rasutih u preko 18 EMEA zemalja.

Steknite izuzetne mogućnosti učenja kao i vredne sertifikate naših najboljih partnera. Prihvatite multidisciplinarnost – studijski režim uz pomoć kog članovi Devoteam-a sa svojim različitim veštinama, postaju jedinstveni tim koji rešava probleme. Radite na svom ličnom razvoju i obezbedite sebi zanimljiv i kreativan karijerni put koji zaslužujete.

Hajde da spojimo kreativnost i tehnologiju i izgradimo inovativna rešenja koja donose promene na bolje. Za naše klijente širom Evrope i bliskog istoka, za nas i za ceo cvet.

Sve je tu, samo zamislite.

Prijavite se.

Naše kancelarije

Sa više od 25 godina strasti za tehnologijom i kancelarijama u 18 zemalja širom EMEA, u Devoteam-u verujemo da tehnologija sa jakim ljudskim vrednostima može aktivno podstaći promene na bolje. 

Naše kancelarije